Wandel- en fietstochten

Voor een meer interactief programma kunt u denken aan een wandeling of fietstocht. Naast de gegidste wandel- of fietstochten zijn er ook meer interactieve manieren om Amsterdam te ontdekken.  Bekijk hieronder enkele voorbeelden en neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Wandeling of fietstocht met gids

Wandeling of fietstocht met gids

Onze ervaren gidsen hebben enorm veel kennis van de stad en vinden het leuk om een wandeling in een bepaald thema te verzorgen. Denk aan een historische wandeling door het oudste gedeelte van Amsterdam, een wallenwandeling door de rosse buurt of een ander deel van de stad zoals het oostelijk havengebied. Uiteraard hebben we ook gidsen die diverse vreemde talen spreken. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Speurtochten

Speurtochten

Voor een meer interactieve activiteit kunt u denken aan een speurtocht, waarbij de deelnemers meer leren over Amsterdam. De speurtochten bestaan uit een routebeschrijving met kaart met daarop aangegeven stoppunten. Bij ieder stoppunt is er een informatieve tekst en één of meerdere vragen. Samen komen jullie achter zo veel mogelijk antwoorden. Wij bieden speurtochten aan over historisch Amsterdam, het wallengebied en drugsbeleid en de Jordaan.
Fiets puzzeltocht

Fiets puzzeltocht

Fiets door Amsterdam en ontdek steeds bij ieder stoppunt waar naartoe de fietstocht zich vervolgt. Bij de stoppunten vindt het team een raadsel of een vraag om op te lossen, mits de stoppunten gevonden worden. Een leuk interactief programma dat eventueel met meerdere groepen gedaan kan worden voor een wedstrijdelement.
Amsterdam Race

Amsterdam Race

De Amsterdam Race is voor fanatiekelingen die denken de stad goed te kennen. Er wordt een programma op maat gemaakt waarbij een groot deel gewandeld wordt. Uiteraard kunnen er andere vervoersmiddelen worden ingevoegd zoals fietsen, fietstaxi's of een boot. Dit is afhankelijk van de groep en uw wensen. Onderweg worden er opdrachten uitgevoerd, vragen beantwoord en wie als eerste bij de nog onbekende eindlocatie aankomt, wint de race!