Overnachtingen

Voor zowel zakelijke groepen die voor vergaderingen of beurzen in Amsterdam verblijven, als voor privé groepen die Amsterdam komen bezoeken, is een goede nachtrust van groot belang. Echter kan het lastig zijn om een of meerdere overnachtingen in Amsterdam boeken; in het centrum zijn de hotels vaak al ver van tevoren volgeboekt en door het grote en diverse aanbod hotels is het vinden van de juiste prijs-kwaliteit verhouding niet eenvoudig.

Hotels dragen hoge commissies af aan boekingswebsites. Door onze lagere bemiddelingsfee en goede persoonlijke contacten met hotels kunnen wij altijd een eerlijke prijs overeenkomen. Voor bedrijven hebben wij speciale corporate rates en bieden wij groepsovernachtingen voor een scherpere prijs. Wij assisteren graag bij het zoeken naar geschikte accomodatie en u kunt te allen tijde een vrijblijvende prijs bij ons opvragen door het contactformulier in te vullen. 

Zakelijk verblijf

Zakelijk verblijf

Tijdens een zakelijk verblijf is locatie van groot belang en de mogelijkheden om u in alle rust voor te bereiden op een presentatie, vergadering of beurs. Voor bedrijven hebben wij speciale corporate rates. Ook kunnen wij hotels voor u vinden die op loopafstand zijn van uw vergaderlocatie of beurs. Wilt u zelf een meeting organiseren in Amsterdam? Wij stellen graag een arrangement samen inclusief vergaderruimtes, break-outs, hotelkamers en eventueel een sociaal programma.
5-sterren hotels centrum

5-sterren hotels centrum

In het centrum van Amsterdam zijn prachtige 5-sterrenhotels te vinden die van alle gemakken zijn voorzien en waar het u aan niets zal ontbreken. Omdat de hotels vaak in historische panden zijn gevestigd, kunnen faciliteiten als een fitness, een binnentuin en een binnen- of buitenzwembad verrassen.
4-sterren of 3-sterren hotels centrum

4-sterren of 3-sterren hotels centrum

Het aanbod aan 3- en 4-sterrenhotels in Amsterdam is enorm. Door de historische panden in het centrum zijn veel kamers er uniek en kennen een bijzondere ambiance. Kom tot rust na een lange dag van bezienswaardigheden ontdekken in het centrum. 3- en 4-sterrenhotels zijn er in allerlei soorten, van een klassieke Amsterdamse stijl tot modern en eigentijds.
1- en 2-sterren hotels centrum

1- en 2-sterren hotels centrum

Voor een kleiner budget zijn er ook veel accommodaties te vinden in het centrum van Amsterdam. Naast 1- en 2-sterrenhotels kan er voor groepen ook worden gedacht aan hostels, waarbij men met meer personen op een kamer ligt. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden van hotelovernachtingen binnen uw budget.
Appartementen

Appartementen

Er zijn prachtige appartementen te huur in Amsterdam, ook voor een kort verblijf van bijvoorbeeld een paar nachten. Een appartement is een ideaal voor wie zelf zijn tijd in wilt delen, graag zit op een eigen terras en bijvoorbeeld zelf wilt koken. In ieder budget is er een appartement te vinden, van buiten het centrum tot in een grachtenpand.
Bijzondere overnachtingen in Amsterdam

Bijzondere overnachtingen in Amsterdam

Al wel eens overnacht in een Amsterdams burghuisje? Aan boord van een historisch schip in de gracht van Amsterdam, op grote hoogte in een hijskraan of in een oude treincoupé? Al deze bijzondere overnachtingen en veel meer zijn ook mogelijk in Amsterdam. Uitsluitend voor diegenen die opzoek zijn naar 'iets anders'.
Hotels in de omgeving van Amsterdam

Hotels in de omgeving van Amsterdam

Dankzij de goede bereikbaarheid in Amsterdam worden de omliggende plaatsen van Amsterdam ook steeds populairder voor hotelovernachtingen. Daarbij is er om Amsterdam heen ook genoeg te beleven! Denk bijvoorbeeld aan Zaandam, Haarlem of een van de kustplaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden in de omgeving van Amsterdam, wij denken graag mee en kunnen uiteraard passend vervoer organiseren.