Vaartochten

Dinervaartochten, borrelvaartjes of rondvaarten, alles is mogelijk in Amsterdam en er zijn veel verschillende soorten boten. Wij weten altijd een boot te vinden die goed past bij uw gezelschap en uw evenement. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk hieronder het overzicht of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Klassieke salonboten

Klassieke salonboten

De ideale manier om in stijl over de grachten van Amsterdam te varen en de stad vanuit een ander perspectief te ervaren. Laat ons de perfecte salonboot vinden voor uw evenement; wij hebben contact met alle goede rederijen. Of u het nu gaat om een luxe transfer, een borrelvaartocht of een chique dinervaartocht met buffet of uitgeserveerd diner: wij helpen u graag bij uw keuze en adviseren u over de beste opstapplaats, catering, entertainment en overige zaken.
Tjalken en trekschuiten

Tjalken en trekschuiten

Op zoek naar een vaartocht met een meer robuust karakter? Een salontjalk is een authentiek en klassiek schip dat door de flexible inrichting geschikt is voor alle mogelijke evenementen. Kies voor een gezellige borrel aan boord of laat het interieur aankleden voor een chique diner.
Luxe sloepen

Luxe sloepen

Geniet van het zonnetje en een briesje op de grachten in een open sloep. Sloepen zijn er in allerlei soorten en maten, geschikt voor gezelschappen tot maar liefst 70 personen. Wist u dat er sloepen zijn met een volledig transparante overkapping? Dan zitten u en uw gasten heerlijk droog en warm te genieten van het prachtige uitzicht. Voor versnaperingen wordt gezorgd en er is zelfs een toilet aanwezig!
Moderne Citytenders

Moderne Citytenders

De citytender is een van de eerste elektrisch varende schepen in Amsterdam. De uitstraling van de citytender is modern, maar het interieur is klassiek en flexibel in te delen voor iedere gelegenheid. Zeer geschikt voor grote gezelschappen omdat er meerdere soortelijke boten zijn.