Programma's op maat in Amsterdam

Afgestemd op uw gasten, het doel van het evenement en het budget.

Vaartochten

Vaartochten

Onze specialiteit: wij weten welke boot het best past bij uw gezelschap. Een bezoek aan Amsterdam is tenslotte pas compleet met een vaartocht door de grachten. Van luxe dinervaart op een salonboot tot borrelvaart op een sloep.
Groepsdiners

Groepsdiners

Trakteer uw gasten op een luxe privé diner met uitstekende wijnen in een 18e eeuws grachtenpand of een informeel walking dinner in drie restaurants. Wij geven u graag advies voor een succesvol groepsdiner, ongeacht uw budget.
Overnachtingen

Overnachtingen

Wij geven u de keuze uit meerdere hotels die qua ligging aansluiten op uw programma en uw wensen. Door rechtstreeks contact met hotelmanagers garanderen wij de beste prijs en kunnen wij ook goede afspraken maken, zoals een upgrade voor uw VIP gasten.
Locaties

Locaties

Vergaderen op een inspirerende locatie, de perfecte plek voor uw feest of borrel, een passende ruimte voor uw presentatie of seminar: onze locaties zijn verrassend en geven nét dat beetje extra aan uw evenement. Ook helpen wij u bij de invulling van praktische zaken.
Wandel- en fietstochten

Wandel- en fietstochten

Ontdek de verborgen schatten van Amsterdam te voet of per fiets! Onze enthousiaste Amsterdamse gidsen stemmen hun onderwerp of gebied af op uw interesses en taal. Tijdens de tocht tonen zij graag de unieke plekken van de stad.
Verrassingen

Verrassingen

Ons favoriete programma-onderdeel: een kijkje achter de schermen. Zelfs de grootste Amsterdamkenner zal verrast zijn! Ontmoet markante buurtbewoners, bezoek musea na sluitingstijd, beleef de geschiedenis, proef lokale lekkernijen en geniet van onverwachte optredens.
Entertainment

Entertainment

Maak uw evenement compleet en creëer herinneringen met een live optreden. Van live achtergrondmuziek tot ijsbreker, muzikaal, interactief, verrassend, grappig: altijd passend bij de door u gewenste sfeer.
Feesten

Feesten

Een onvergetelijk feest geven met alles erop en eraan? Wij maken uw avond compleet met live muziek of DJ, drankjes, hapjes, lichten en versiering. Alles voor het daverende feest waarover uw gasten nog lang zullen napraten.