Verrassingen

De meest onverwachte verrassingen zullen door uw gasten het beste worden onthouden na afloop van uw evenement. Niet zeker wat voor uw evenement een leuke verrassing zou zijn? Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden op een rij gezet. Neem voor een advies op maat contact met ons op.

Muzikale verrassing

Muzikale verrassing

Muziek kan een event maken, stelt u zich eens voor, een auto die komt aanrijden waarin 3 mannen met scheurende gitaren ineens de allergaafste rock hits spelen? Niet zo van de rock muziek? Wij regelen ook graag een accordeonist die typische Amsterdamse meezingers speelt, een jazz trio of een klassieke violist of cellist. De gasten zullen verrast zijn door de muzikale verrassing die uw evenement naar een hoger plan brengt!
Verrassingsprogramma

Verrassingsprogramma

Als organisator van een evenement waar u zelf aan deelneemt is het voor u ook leuk om verrast te worden. Wij nemen de zorgen van de planning graag uit handen en maken een verrassingsprogramma op maat. Het enige dat u hoeft te doen is ons een datum, tijd, aantal personen, specifieke wensen die niet mogen ontbreken in het programma en een budget door te geven, de rest regelen wij.
Verrassingsact

Verrassingsact

Stelt u zich eens voor, bij de opening van een nieuw gebouw komen er ineens mensen vanaf het gebouw naar beneden abseilen. Of tijdens een jubileum of verjaardag komt er 'hoog bezoek' langs om een speech te geven. Er zijn tal van mogelijkheden voor verrassingsacts die passen bij een bepaalde gelegenheid. Vertel ons meer over uw evenement en wij zorgen voor het verrassingselement waar alle gasten het na afloop nog over zullen hebben!