Locaties

Er zijn ontzettend veel locaties te vinden voor evementen in Amsterdam. Maar welke locatie past het best bij jouw evenement? Wij helpen graag bij het vinden van de meest geschikte locatie rekening houdend met de capaciteit, het doel van het evenement en de ambiance van de locatie. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van verschillende locaties en neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Verborgen parels

Verborgen parels

Denk jij een echte Amsterdam-kenner te zijn? Wij durven het aan om je te verrassen met een bijzondere locatie voor jouw evenement. Amsterdam kent ontzettend veel verborgen parels, klassieke locaties, gerenoveerde schuilkerken of hele kleine (grachten)huisjes. Voor iedere gelegenheid weten wij een verborgen parel te vinden.
Uitzicht over de stad

Uitzicht over de stad

Het uitzicht over Amsterdam is prachtig: vanaf de hoogte zijn de gevels en kerktorens goed te zien. Wij kennen diverse locaties in Amsterdam waar men een activiteit kan organiseren met uitzicht over de stad.
Vergader- of congresruimtes

Vergader- of congresruimtes

Voor onze zakelijke klanten organiseren wij geregeld vergaderingen of congressen. Bij een brainstormsessie is de ruimte van groot belang om iedereen op nieuwe ideeën te kunnen laten komen, maar ook bij productpresentaties is het belangrijk dat de ambiance aansluit op het bedrijf en het product. Wij denken graag mee, in mogelijkheden!