Feesten

Een feest organiseren? Er zijn veel dingen waaraan gedacht moet worden om een feest te laten slagen, zoals muziek, aankleding, apparatuur en wellicht een thema. In de afgelopen 10 jaar hebben wij veel verschillende feesten in Amsterdam georganiseerd. Neem voor een vrijblijvende offerte op maat contact met ons op.

Muziek

Muziek

Muziek is misschien wel het belangrijkste onderdeel bij een swingend feest. Moet het dak eraf? Wij weten de beste DJ's te vinden met verschillende muziekstijlen. Hierbij nemen wij ook graag de techniek en benodigdheden zoals de DJ booth en microfoon uit handen.
Aankleding en thema's

Aankleding en thema's

Aankleding van uw feest in de huisstijl van uw bedrijf of uitsluitend met bepaalde kleuren? Wij assisteren graag om een ruimte de juiste uitstraling te geven. Themafeesten zijn leuk wanneer het thema tot in de details is uitgewerkt. Great Gatsby, Hollandse glorie, 50s/60's en 70s/80s, wij hebben veel thema's voorbij zien komen in de afgelopen tien jaar. Bij themafeesten is het voor de gasten prettig dat ze weten wat zij kunnen verwachten. Kunnen wij een nieuw thema voor uw feest bedenken?
Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving

Bij het geven van een feest in de binnenstad van Amsterdam is het belangrijk vooraf te denken aan wet- en regelgeving. Tot hoe laat is het toegestaan luide muziek te spelen en is het mogelijk om dit uit te stellen door een vergunning aan te vragen? Wij hebben hier vaker mee te maken en assisteren graag zodat u zorgeloos tot in de vroege uurtjes kunt genieten van uw feest.