Groepsdiners

Het aanbod voor dineren in Amsterdam kan overweldigend zijn, restaurants met diverse soorten keukens, privédinerlocaties, of running dinners. Wij helpen graag bij het vinden van de meest geschikte dinerlocatie voor uw gezelschap en uw evenement. Bekijk hieronder het overzicht of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Privé dineren in authentieke Amsterdamse sfeer

Privé dineren in authentieke Amsterdamse sfeer

Om indruk te maken op zakenrelaties van buiten Amsterdam is een privédiner in een 17de of 18de-eeuws grachtenpand een aanrader. Dineer in stijl en geniet van service en luxe als vanouds. Er zijn in de oude binnenstad van Amsterdam diverse grachtenpanden waar luxe privédiners mogelijk zijn, allemaal met verschillende capaciteiten en vaak met een eigen keuken in het souterrain. Afhankelijk van het aantal gasten bieden wij u graag de best mogelijke authentiek Amsterdamse locatie aan voor uw gezelschap.
Moderne privé dinerlocaties

Moderne privé dinerlocaties

Amsterdam is altijd in ontwikkeling, er verschijnen veel nieuwe hippe locaties die zich goed lenen voor privédiners voor groepen. Of u zoekt naar een eigenzinnig karakter of een frisse uitstraling, wij denken graag mee. Bepaalde locaties kunnen u en uw gasten verrassen met het interieur, het uitzicht of de eigentijdse keuken. Voor iedere gelegenheid is er een bijzondere moderne privé dinerlocatie te vinden.
Restaurants - Westerse keukens

Restaurants - Westerse keukens

Er is zo veel lekkers te eten in Amsterdam, waaronder een groot aantal restaurants met een Westerse keuken. Voor groepen die graag in een restaurant dineren tussen andere gasten of semi-privé kennen wij de mogelijkheden. Wij werken samen met geweldige partners die weten wat er bij een groepsdiner in een restaurant komt kijken.
Restaurants - Internationale keukens

Restaurants - Internationale keukens

Multicultureel Amsterdam kent veel verschillende internationale keukens. Als u uw (zakelijke) gasten wilt verblijden met de smaken van thuis kennen wij de juiste restaurants die hun keuken op authentieke wijze bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een Indonesische Rijsttafel, een overblijfsel van de koloniale tijd uit Nederlands-Indië. Gedeelde gerechten uit andere culturen zorgt voor een bijzondere sfeer aan tafel.
Kookworkshops

Kookworkshops

Voor een interactief diner kunt u kiezen voor een kookworkshop. Perfect als groepsuitje of teambuilding event, samenwerken is namelijk erg belangrijk om een complete maaltijd op tafel te krijgen. Daarnaast is een kookworkshop een leerzame activiteit voor iedereen. Er zijn verschillende kookworkshops mogelijk in Amsterdam, met diverse keukens waaronder ook diverse Aziatische keukens. Uiteindelijk kunt u samen met uw gezelschap genieten van uw zelf verzorgde diner.
Running dinner

Running dinner

Amsterdam kent ontzettend veel leuke restaurants, dus voor wie niet kan kiezen en een divers diner wilt, kunnen wij een running dinner samenstellen! Het voor- hoofd- en nagerecht worden tijdens dit diner bij verschillende restaurants genuttigd. Tussen de gerechten door lopen, fietsen of vaart u met uw gezelschap naar het volgende restaurant. Wij hebben veel restaurantpartners bij wie dit mogelijk is en zorgen uiteraard voor een optimale planning.
Dinner show

Dinner show

Een diner kan perfect gecombineerd worden met entertainment. Bij een dinner show kan worden gedacht aan live muziek, Burlesque, flamengo dansers, theater of Jordanese Zangers. Ook is het mogelijk om een themadiner te organiseren met bijpassende showelementen, zoals een Great Gatsby diner met charleston dansers, alles is mogelijk! Voor een dinner show met een Amsterdams tintje organiseren wij een schouwspel over de VOC tijd in een daarvoor gestylde VOC kamer.