Entertainment

Een evenement wordt compleet gemaakt door een goede spreker, een muzikaal interemezzo, special effects of ander entertainment. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden voor u uitgewerkt. Voor een advies op maat en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Special effects

Special effects

Bij special effects kunt u denken aan een gepersonaliseerde lichtshow, confetti kannonnen, schuim of bellen machines, vuurshows of afsluitend vuurwerk. Alles is mogelijk, wij denken graag mee met wat het beste bij uw evenement past.
Presentator

Presentator

Een presentator is er in getraind om uw evenement aan elkaar te praten en soepel te laten verlopen. Geen ongemakkelijke stiltes, maar de juiste toon passend bij de gelegenheid. Naast presentatoren hebben wij ook een veel gastvrouwen en -heren die uw evenement compleet kunnen maken.
Illusionist

Illusionist

Entertainment hoeft niet altijd de volledige aandacht op te eisen. Een illusionist kan bij kleine groepen gasten trucs uitvoeren als luchtige onderbreking. Gasten zullen versteld staan!
Acteurs en typetjes

Acteurs en typetjes

Een goede manier om het ijs te breken is de openhartige Amsterdamse toiletjuffrouw op uw evenement. Andere mogelijkheden zijn een Hollands Haringmeisje, een gidsacteur verkleed als een historische figuur zoals Rembrandt of Saskia van Uylenburgh, of hoog bezoek zoals prinses Beatrix. Wij kennen diverse gidsacteurs die een aanvulling kunnen zijn bij ieder evenement.
Muziek

Muziek

Muziek is bepalend voor de sfeer. Zoekt u een (big)band, DJ in een bepaalde stijl, een ensemble, een koor of een solist? Wij hebben contact met veel verschillende ervaren artiesten die kunnen zorgen voor een passende sfeer bij uw evenement.